Aktuális

És neked mennyire fontos a megbízhatóság? (x)

A modern világ emberét egyre több impulzus éri. Egyre több a lehetőség, egyre lazábbak a viszonyítási alapok. Az új kommunikációs formáknak is betudhatóan az emberi kapcsolatok is átalakulóban vannak. Sok a felszínes ismeretség. Ez pedig egy olyan stresszforrás, amit a legtöbben nem is azonosítanak.
És neked mennyire fontos a megbízhatóság? (x)

Pedig mint tudjuk a stressz, akár a szerelem, öl, butít és nyomorba dönt, így jó lenne minél inkább kiküszöbölni az életünkből. Oké. A szerelmet nem, de a stresszt. Na, az tényleg pusztuljon mielőbb! Sajnos sok tényezőn nagyon nehéz változtatni: munkahely, lakhely általában rugalmatlanabbul változtatható adottságok, amiknek a lecserélése nem mindig csak rajtunk múlik. Nem úgy a belső hozzáállásunké.

Ha meg akarsz szabadulni a stressz egy részétől, kezd el gyűjteni a fogódzókat, azokat a pontokat az életedben, amikre biztosan tudsz támaszkodni. Alakíts ki (újra) valódi barátságokat, törekedj a mély szeretetkapcsolatokra, adj és légy te magad is megbízható, biztos pont, így ugyanis jobb eséllyel találod meg azokat, akik hozzád hasonlóan megbízhatóak, számíthattok egymásra. A megbízható környezet – legyen szó emberekről vagy akár tárgyakról is – biztonságérzetet teremt, így jelentősen csökkenthető általa a mindennapi stressz szint.

És neked mennyire fontos a megbízhatóság? (x)

D. Tóth Krisztának is feltettük a címben szereplő kérdést: mennyire fontos számára a megbízhatóság?

Nekem nagyon. Az egyik legfontosabb emberi értéknek tartom és örülök neki, hogy családban, baráti körben és a munkahelyen is vannak olyan emberek, akikre vakon rábízhatom magam. Ez nagyon sokat segít a mindennapokban, hiszen egy komoly hátországot és biztos hátteret ad. És nem csak az embereknél nagy kincs a megbízhatóság, hanem olyan hétköznapi használati tárgyaknál is, mint az autó, a mobiltelefon vagy éppen a mosószerem. Én a Persilt használom, mert magas minőségének és a folyamatos innovációnak köszönhetően megbízhatóan és hatékonyan mos.

A Persil Duo-caps és a Persil Power Mix termékek praktikus, könnyen adagolható, kapszula formátumú mosószerek. Két komponensű hatóanyaguk megbízhatóan távolítja el a legmakacsabb foltokat is, ragyogó tisztaságot kölcsönözve a ruháknak.

További információk!

És neked mennyire fontos a megbízhatóság? (x)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top