nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Agresszív diák támadt az idős tanárra – egy egész osztály védte meg

Agresszív diák támadt az idős tanárra – egy egész osztály védte meg

A tettlegességig fajuló vita tanár és diák között azután robbant ki, hogy az idős férfi kihúzta tanítványa füléből a fülhallgatóját.
NLCafé
f Ajánlom

“Nem megmondtam, hogy az órámon nem hallgathatsz zenét?” – kiabálja az idős férfi azon a videón, amit a renitens diák egyik osztálytársa készített az esetről. A vírusszerűen terjedő felvételen jól látni, hogy a tanár erőszakkal távolítja el a fülhallgatót a diák füléből, aki válaszul feláll, majd válogatott szidalmak közepette a tanár irányába indul.

Az agresszív tanuló minden bizonnyal meg is üti tanárát, ha az osztály nem lép közbe. A felvételen hallható, ahogy az egyik diák azt mondja társainak, minél hamarabb ki kell vinniük a felbőszült fiút a teremből, mielőtt nekiront az idős tanárnak. Az osztálynak végül sikerült megmentenie a tanárt, aki – a videofelvétel ellenére – úgy döntött, nem tesz panaszt a rendőrségen az agresszív fiú ellen.

 

A rendőrség a felvételek láttán ennek ellenére is vizsgálatot indított, de a nyomozás állásáról nem akartak részleteket elárulni az orosz sajtónak.

Olvass még többet tanárokról az NLCafé oldalán: 

 

Megosztás Facebookon