Aktuális

Szexhirdetéssel állt bosszút a féltékeny barátnő

Ismeretlenek hívogattak hónapokon át egy békési nőt, hogy szexuális ajánlatokat tegyenek neki. A rendőrség kiderítette, hogy valaki bosszúból hirdetést adott fel a nevében két társkereső oldalon is.

Hónapokon át hívogatták idegen férfiak mindenféle szexuális ajánlattal azt a békési nőt, akinek egy haragosa visszaélt a személyazonosságával, és internetes társkeresőkre töltötte fel a nő fényképét és adatait. A hirdetésekben szexuális szolgáltatást kínált, és megadta a békési nő telefonszámát is, amire naponta 10-20 hívás is befutott.

A rendőrségi feljelentés után a nyomozók kiderítették, hogy a békéscsabai F. E. áll a szexhirdetések mögött. A vádlott azt gyanította, hogy a barátja megcsalta őt a békési nővel, ezért választotta a bosszúnak ezt a klasszikus változatát. A dolgot még tetézte azzal, hogy maga is többször felhívta a telefonszámot, amiért nemcsak személyes adattal való visszaéléssel vádolják meg, hanem zaklatással is.

(police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top