nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Itt a féltékeny nők rémálma, az eltűnős Facebook-üzenet

Itt a féltékeny nők rémálma, az eltűnős Facebook-üzenet

A napokban elérhetővé vált minden felhasználó számára a titkosított beszélgetés funkció a Facebook Messengerben, illetve már önmegsemmisítő üzeneteket is küldhetünk.
NLCafé
f Ajánlom

Közel kilencszázmillió felhasználó számára tette elérhetővé a titkosított üzenetküldés lehetőségét a Facebook a mobilos Messenger alkalmazásban. A titkosított üzenetek mellett most már a Snapchathez hasonló önmegsemmisítő üzeneteket is küldhetünk ismerőseinknek iOS-en és Androidon egyaránt.

Mért jó a titkosítás?

A Messenger is végpontig terjedő titkosítást használ, ilyet alkalmaz a WhatsApp, az iMessage is. Ezeket az üzeneteket sem a cég, sem a hatóságok nem tudják elolvasni, azokat az eszközön tárolt kulcs nélkül nem lehet visszafejteni, egyedül a címzett és a feladó látja olvasható formában őket. A titkosított üzenetekben el kell tekintenünk a csillogó animációk és videók használatától, csak azon a készüléken láthatók, amelyiken belekezdtünk az üzenetváltásba.

A féltékeny házastárstól nem véd meg a funkció, viszont arra ott van az eltűnő üzenet. A Snapchathez hasonlóan megadhatjuk egy-egy üzenetnek, hogy hány másodpercig maradjon a telefonban, majd utána eltűnik.

Az újításokhoz frissíteni kell a telefonos Messenger alkalmazást.

(index)

Olvass még a Facebookról az NLCafén:

Megosztás Facebookon