Aktuális

Börtönben a pláza ifjú szatírja

Gyorsított eljárásban egy év tíz hónap letöltendő börtönbüntetést kapott az a férfi, aki az Allee mosdójában mutogatta magát egy hétéves kisfiúnak.

Már el is ítélte a bíróság azt a 24 éves takarítót, aki pár héttel ezelőtt egy budapesti bevásárlóközpontban mutogatta a nemi szervét egy hétéves kisfiúnak. A Budai Központi Kerületi Bíróság úgy látta jónak, ha egy év tíz hónap börtönbüntetésre ítéli a férfit.

Mint ahogy azt szeptemberben mi is megírtuk, a 24 éves T. Roland szeptemberben az Allee vécéjében molesztált egy kisfiút. A szégyenteljes napig takarítóként dolgozott az Allee bevásárlóközpontban, amikor bement egy hétéves kisfiú után a mellékhelyiségbe. Ott többször bekopogott annak a szeparált fülkének az ajtaján, ahol a kisgyerek is volt, aki végül kinyitotta az ajtót. T. Roland ekkor belépett, maga mögött bezárta az ajtót, és ahogy az ügyészség közleménye fogalmaz, a kisfiúnak szeméremsértő módon mutogatni kezdte magát. A sértett végül a kisfiút kérésére kiengedte a fülkéből.

A vádlottat a bíróság 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte és elrendelte korábbi 2 éves börtönbüntetésének letöltését is, amit eddig próbaidő miatt nem kellett megkezdenie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top