nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Bűnözők használják a Facebook új fejlesztését

Bűnözők használják a Facebook új fejlesztését

Vannak országok, ahol már teszteli a Facebook saját apróhirdetési felületét a Marketplace-t, amit az első napon illegális dolgok kereskedésére kezdtek el használni az emberek.
NLCafé
f Ajánlom

Már egy ideje dolgozik a Facebook saját online apróhirdetési felületén a Facebook Marketplace-en, amit néhány országban tesztüzemmel el is indított. Az emberek egyből olyan dolgokkal kezdtek üzletelni, amit a felhasználói szabályzat kifejezetten tilt. Így drogot, örömlányokat és még sündisznót is talált magának az, aki épp effélére vágyott. Bár külön moderátorcsapatot alkalmaz a Facebook, hogy kiszűrje a nem kívánt hirdetéseket, az első nap ez még nem igazán jött össze.

Drogot is árultak a Facebook új online piacterén

A Facebook Marketplace egyesíti a Tindert és az eBay-t, a felhasználó a hozzá közeli hirdetések között válogathat, és privát üzenetben veheti fel a kapcsolatot a közösségi oldalon a termék eladójával.

Az alkalmazás most még csak az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Ausztrália és Új-Zéland területén érhető el, de előbb-utóbb globálissá válik a piactér. 

(origo)

Megosztás Facebookon