nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Nem kedvelik a milliomos férfiak a milliomos nőket

Nem kedvelik a milliomos férfiak a milliomos nőket

Őszintén megmondják, miért nincsenek oda értük.
NLCafé
f Ajánlom

A milliomos férfiak szívesebben randevúznak nem milliomos nővel, míg a gazdag nők inkább olyan férfiak iránt érdeklődnek, aki hasonló jólétben élnek – derült ki a Millionaire Match internetes randioldal felméréséből. A közvélemény-kutatásban 15 ezer fő vett rész, és a válaszoló dúsgazdag illetők között vállalatvezetők, profi sportolók, szépségkirálynők, modellek és hírességek egyaránt voltak.

Mint a felmérés rámutatott, a szupergazdag férfiak zsánere egyáltalán nem a befolyásos, jómódú nő. A megkérdezett férfiak 79,6 százaléka ugyanis bevallotta, szívesebben randevúzik nála jóval szerényebb vagyonú hölggyel. A válaszoló nők 84,5 százaléka azonban leszögezte, elsősorban olyan partner iránt érdeklődik, aki hozzá hasonló jómódban él.

Nem kedvelik a milliomos férfiak a milliomos nőket

Amikor az indoklásra került a sor, a dúsgazdag férfiak azzal magyarázták, hogy a fiatalabb, vonzó nőkért jobban odavannak, mint a főnöki pozícióban dolgozó, középkorú milliomos nőket.

A gazdag hölgyek azonban ragaszkodnak az elért anyagi színvonal fenntartásához, s nem akarják, hogy vagyoni helyzetük esetleg akadályt gördítsen a párkapcsolatuk elé.

Forrás: newstatesman.com

Megosztás Facebookon