Aktuális

Teréz körúti robbantás: nézd meg a videót, hátha felismered a tettest!

Már több mint egy hete nem találják a Teréz körúti robbantót.

A Központi Nyomozó Főügyészség újabb fotót és videót tett közzé a feltételezett Teréz körúti robbantóról, akinek azonosításához továbbra is kéri a lakosság közreműködését. 

Ezt a férfit keresi a rendőrség.
Ezt a férfit keresi a rendőrség.

 A Központi Nyomozó Főügyészség előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. Közben a robbanás helyszínén élő hajléktalan érdekes részlettel állt elő a Teréz körúti robbantásról.

A videót a robbantóról itt nézheted meg!

Azt kérik, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyéről, tartózkodási helyéről bármilyen információja van, tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06 80 620 107-es számon, vagy a Telefontanú 06 80 555 111-es zöld számán. Bejelentését megteheti a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén, illetve személyesen bármelyik rendőri szervnél. Az országos rendőrfőkapitány a nyomravezetőnek nettó 10 millió forint díjat tűzött ki. A bejelentő személyét bizalmasan kezelik. 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top