Aktuális

5 tipp, hogy megtaláld álmaid hűtőjét (X)

A hűtő a konyha lelke, a megfelelő készülék megtalálása azonban nem egyszerű: széles kínálat különféle termékjellemzőkkel csábítja a vásárlókat. Ha hűtővásárlás előtt állsz, vagy éppen a 2016-os hűtőgépcsere program keretében tervezed lecserélni elavult készülékedet, mindenképp olvasd el tippjeinket, hogy mire figyelj vásárlás előtt!
5 tipp, hogy megtaláld álmaid hűtőjét (X)

1. Tudtad, hogy hűtőszekrényed falán megtelepedő jégréteg nem csupán a leolvasztással járó kellemetlenségek miatt bosszantó, de megnöveli a készüléked áramfogyasztását is? Válassz No Frost technológiás készüléket, amelynek köszönhetően nem képződik jégréteg a hűtőtérben!

2. Felejtsd el a fonnyadt salátákat és a gyorsan penészedő felvágottakat! A No Frost technológiás Samsung hűtők ventilátora polconként keringteti és a párologtató felé tereli a nedves levegőt, az így kialakuló alacsony páratartalom és az egyenletes hőmérséklet mellett pedig az ételek sokáig megőrzik frissességüket.

5 tipp, hogy megtaláld álmaid hűtőjét (X)

3. A filmekben a hűtőszekrény kinyitásakor mindig pompás látvány tárult a szereplők elé. Ha Samsung frizsidert választasz, mostantól téged is minden nap ilyen hűtőtér fogad. Ezek a készülékek a hátul tárolt élelmiszerek könnyű eléréséhez kihúzható polcokkal rendelkeznek, emellett felezhető tárolók és áthelyezhető ajtórekeszek teszik jóval egyszerűbbé a pakolást.

4. Ahány felhasználó, annyiféle igény. A Samsung készülékek Digital Inverter Kompresszora a külső hőmérséklet és az ajtónyitások számának függvényében egyenletes szinten tartja a hőfokot. Ráadásul ezen hűtők működése rendkívül csendes, be- vagy kikapcsolásuk nem zavarja meg az otthonod nyugalmát.

5 tipp, hogy megtaláld álmaid hűtőjét (X)

5. A hűtőszekrény fogyasztása egy átlagos család villanyszámlájának akár a 10 százalékát is kiteheti. Vásárláskor ezért ügyelj arra, hogy energiatakarékos készüléket válassz! A Samsung RB33J3205SA/RB33J3205WW No Frost hűtőszekrénye Digital Inverter Kompresszorral A++ besorolású, így akár 65-80 százalékkal kevesebb áramot használ, mint a nem környezettudatos berendezések.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top