Aktuális

Életveszélyes az ablakból kiesett 3 éves kisfiú állapota

Első emeleti lakásuk ablakán esett ki a 3 éves kisfiú. A magyar család Dublinban él. A gyereket édesanyja a szobájában hagyta, így észre sem vette a szörnyű balesetet.

A hároméves magyar kisfiú kimászott írországi otthonuk első emeleti ablakán és a járdára zuhant. Az eszméletlenül fekvő, vérző gyermeket egy arra járó motoros vette észre.

A kisfiút egyik délelőtt édesanyja magára hagyta szobájában, így tudott a gyerek az ablakba mászni. Feltételezhetően játék közben feláll egy székre, kinyitotta a szobája ablakát, kilépett a párkányra, majd onnan zuhant a mélybe.

A motoros azonnal megkereste a kicsi édesanyját, majd együtt vitték a gyereket a kórházba. A kisfiú állapotáról egyelőre annyit tudni, nem volt eszméleténél, amikor rátaláltak, de folyamatosan nyöszörgött. Állapota életveszélyes.

A rendőrség nem vizsgálja, hogy az anya hibájából történt-e a baleset. Noel Cribbin, Dublin tanácsosa csupán annyit mondott, most az a legfontosabb, hogy a gyerek mielőbb felépüljön – írja a Blikk.

Dublin egyik kórházában ápolják az ablakból kiesett kisfiút

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top