Aktuális

Ez történik ma, Avril Lavigne születésnapján

Budapesten kedden reggel 06:41-kor kel fel a Nap és 18:27-kor nyugszik. Avril Lavigne születésnapján pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. IX. 27.

Ezen a napon 1825-ben megnyílik az első vasútvonal a Stockton–Darlington között, 1908-ban elkészül az első Ford-T modell, 1940-ben megalakul a Nyilaskeresztes Párt, Szálasi Ferenc vezetésével, 1984-ben megszületik Avril Lavigne, 1986-ban Battonyán pedig megnyílik az első SOS Gyermekfalu.

Ez történik ma, Avril Lavigne születésnapján

Mai mottónk:

“Ha az ember külföldre költözik, utána már sosem lesz ugyanaz. Idegen vagy külföldön is (migráns), egy különleges, messziről jött lény, és a lelked mélyén idegenné válsz otthon is, mert más szemmel nézed már a dolgokat, mert kinyílt a világ előtted.”

Makai Rita

Névnap:

Szeptember 27-e Adalbert, Damos, Denton, Mirabel és Vince napja.

Szeptember 27-én született:

Jancsó Miklós filmes, Francesco Totti labdarúgó és Avril Lavigne énekes-színésznő.

Időjárás:

Kedden marad a szép, kora őszi idő, csapadék, szeles idő nem valószínű. Hűvös hajnal után délutánra 18-23 fok közé emelkedik a hőmérséklet. Nem várható fronthatás.

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűek számára ezt mondja keddi horoszkópjuk: “A kedd alkalmas arra, hogy alkoss, hogy a két kezeddel hozz létre értékeket, és arra is, hogy kézzelfogható formába öntsd a terveidet és a vágyaidat.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top