Aktuális

Ez történik ma, Olivia Newton-John születésnapján

Budapesten hétfő reggel 06:40-kor kel fel a Nap, és 18:29-kor nyugszik. Olivia Newton-John 68-ik szülinapján pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. IX. 26.

1777-ben Nagyszombatból Budára települ az egyetem, 1948-ban megszületett Olivia Newton-John, 1957-ben ezen a napon mutatták be a West Side Story-t,1981-ban pedig felszállt az első Boeing 767-es.

Ez történik ma, Olivia Newton-John születésnapján

Mai mottónk:

Gyerekkorban másokat jónak vagy rossznak látunk – ez az egyszerű gondolkodás épp a legsérülékenyebb életkorban megvédi a kicsi és védtelen gyermekeket. A felnőtté válás során azonban már észrevesszük, hogy az emberek jók és rosszak is egyben, illetve jók, csak megvannak a hibáik és a rossz oldalaik. Többé-kevésbé tiszteljük őket, és a mi felelősségünk, hogy mit veszünk át tőlük, és mit nem.

Steve Biddulph

Névnap:

Szeptember huszonhatodika Jusztina, Damos, Darrel, Kozma és Özséb napja.

Szeptember huszonhatodikán született:

Szörényi Szabolcs zeneszerző, Olivia Newton-John ausztrál énekesnő és Serena Williams teniszező.

Időjárás:

Hétfőn marad a napos-felhős idő, csapadék nem valószínű. Gyenge, mérsékelt szél mellett hajnalban pára, köd alakulhat ki. Reggel 3 és 9 fok között alakul a hőmérséklet, ám fagyzugos helyeken talaj menti fagy is előfordulhat. Délután 18-22 fok lehet. Nem várható fronthatás.

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűek számára ezt mondja hétfői horoszkópjuk: “Ma szívesen mész ki a természetbe, hogy eldugott, szép helyeket találj magadnak. A nap mottója: Az ész nem ismeri a szív érdekeit.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top