nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Két éven át zaklatta a magyar színészt egy elborult agyú nő

Két éven át zaklatta a magyar színészt egy elborult agyú nő

Az elvetemült rajongó egész egyszerűen nem volt képes tudomásul venni, hogy imádata tárgyának esze ágában sincs közelebbről megismerkedni vele.
NLCafé
f Ajánlom

Egy fiatal nő 2014 tavaszán egy internetes oldalon felfigyelt egy budapesti színészre. Ettől kezdve rendszeresen megjelent azokon a színházi előadásokon és rendezvényeken, ahol a színész fellépett, és internetes oldalakon nyomon követte a pályafutását. Mivel beleszeretett, úgy döntött, személyesen is megismerkedik vele. És ezt nem épp diszkréten csinálta.

Otthonában is zaklatta a magyar színészt egy elborult agyú nő

Áprilistól júniusig naponta mintegy 40-50, egyre személyesebbé váló üzenetet helyezett el a művész rajongói oldalán, amit a sértett egy idő után megelégelt és letiltotta őt. A bekattant nő ekkor postai leveleket, képeslapokat kezdett küldözgetni, a színházba és a színész e-mailcímére több mint 200 levelet írt. 

A színész kollégáinak is több levelet küldött, hogy kapcsolatba kerülhessen imádata tárgyával, de kiderítette azt is, hogy ki szervezi a fellépéseit, és őt is üzenetekkel árasztotta el.

Ennyivel azonban nem érte be, többször megjelent a színházban, hogy a művésszel találkozzon. Sőt, még a színész lakcímét is kiderítette, és ott is felkereste, háborgatta a férfit.

A nő ámokfutása mintegy két éven át tartott. A Gödöllői Járási Ügyészség most zaklatás vétségével vádolja őt.

ugyeszseg.hu

 

Megosztás Facebookon