nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Tinik vertek össze egy férfit az Örs vezér téri aluljáróban

Tinik vertek össze egy férfit az Örs vezér téri aluljáróban

Térfigyelő kamerák rögzítették, ahogy négy fiatal bántalmaz egy férfit a X. kerületben. Kettőt rögtön elfogtak, két társukat még keresik.
NLCafé
f Ajánlom

A X. kerületi Rendőrkapitányság eljárást indított csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt két budapesti fiú, valamint két ezidáig ismeretlen társuk ellen – írja a police.

A 4 fiatal szeptember 22-én 1 óra körül bántalmazott egy férfit az Örs vezér téri aluljáróban. A 16 éves és a 17 éves fiatalok többször megrúgták a sértettet, miközben kiabáltak vele. Kettejüket menekülés közben az aluljáróból kiérve a rendőrség elfogta, majd a X. kerületi Rendőrkapitányságra előállították őket. Másik két társuk elfutott a helyszínről, azonosításuk még zajlik.

Az egyik elkövető 16-18 év körüli, vékony testalkatú. Haja világos barna. A bűncselekmény elkövetésekor arcát fekete-fehér mintás kendővel takarta el, fekete hosszú ujjú inget, fekete nadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A másik fiú rövid barna hajú, átlagos testalkatú. Arcát az elkövetéskor fehér sállal takarta el, zöld, rajta fehér feliratú szabadidő felsőt, fekete térdnadrágot és zöld sportcipőt viselt.

Aki  a felvételen látható fiúkat felismeri, azok hollétéről, tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200 telefonszámot, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számát, a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét.

Megosztás Facebookon