Aktuális

Ez történik ma, Romy Schneider születésnapján

Budapesten péntek reggel 06:36-kor kel fel a nap, és 18:35-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. IX. 23.

1846-ban e napon fedezték fel a Neptunusz bolygót, 1938-ban megszületett Romy Schneider, 1951-ben Rákosi Mátyás kommunista pártvezér felrobbantatta a Városliget szélén álló Regnum Marianum templomot.

Ez történik ma, Romy Schneider születésnapján

Mai mottónk:

“Az élet tele van összefüggéstelen eseményekkel, amelyek esetleges sorrendben esnek meg velünk, és nincs olyan, hogy minden logikus sorrendben következzen be.”

Dmitrij Glukovszkij

Névnap:

Szeptember 23-a Tekla, Ila, Krizosztom és Őszike napja.

Szeptember 23-án született:

Németh Imre olimpiai bajnok, Ray Charles, Romy Schneider színésznő, Julio Iglesias és Bruce Springsteen.

Időjárás:

Pénteken a napsütést legfeljebb gomolyfelhők zavarhatják, csapadék nem várható. A szél legfeljebb az északi országrészben élénkülhet meg kissé. Hajnalban az Északi-középhegységben pára-  és ködfoltok képződhetnek, a hőmérséklet 1 és 8 fok közé csökken, ami talaj menti fagyokkal járhat. Délután 18-22 fok várható, fronthatás nélkül.

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűek számára ezt mondja pénteki horoszkópjuk: “Talán sokkal nagyobb figyelmet kellene fordítanod a saját életedre, mint ahogyan azt eddig tetted.” A nap mottója: “Én kergettem a vágyat, és a vágy jött mellettem, jött velem kézen fogva.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top