nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Összeütközött két kisrepülőgép Gödöllőnél, 4 halott

Összeütközött két kisrepülőgép Gödöllőnél, 4 halott

Az ütközés következtében lezuhant az egyik kisrepülőgép Gödöllő és Isaszeg között vasárnap reggel. A gépben két felnőtt és egy gyerek utazott, mindhárman szörnyethaltak. A másik kisrepülőben csak a pilóta ült, aki életét vesztette. A baleset pontos körülményeit csak a vizsgálatot követően tudják majd megmondani.
NLCafé
f Ajánlom

Vasárnap délelőtt összeütközött két kisrepülőgép Gödöllő külterületén. A gödöllői hivatásos tűzoltók két egysége kezdte meg a keresést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vezetésével. Az egységek az egyik gép roncsát a Gödöllői Arborétum fás, bokros területén találták meg – számolt be honlapján a  Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 A legfrissebb információk szerint hárman utaztak benne – két felnőtt és egy gyerek –, a baleset következtében életüket vesztették.

UPDATE (12:19)

Az esetleges másik roncsot rendőrök és tűzoltók csatárláncban kezdték keresni, és légi felderítés is folyt, végül egy honvédségi helikopter fedezte fel és azonosította a lezuhant gépet. Az első jelentések szerint a kisrepülőben csak a pilóta ült, aki életét vesztette.

Megosztás Facebookon