nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Járókeretes idős férfit raboltak ki a fővárosban

Járókeretes idős férfit raboltak ki a fővárosban

A rendőrök elfogtak két férfit, akik ismeretlen társukkal együtt fellöktek és kiraboltak egy járókerettel közlekedő idős férfit a VII. kerületben. Harmadik társukat még keresik. A támadók segítségnyújtásnak álcázták a rablást.
NLCafé
f Ajánlom

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat B. Attila 18 éves és F. Zsolt 42 éves budapesti lakosok ellen – rablás bűntette miatt –, akik harmadik társukkal kiraboltak egy idős, járókeretes bácsit szeptember 15-én 22 óra körül a Budapest VII., Garay téren – számolt be a police.hu.

Amikor meglátták a járókerettel közlekedő idős férfit, F. Zsolt odament hozzá, és megfogta a karját, hogy így kísérje tovább. Ezután a férfi megpróbálta elvenni a sértett táskáját, amit a vállán és mellkasán átvetve viselt. Az idős férfi ezt észrevette, ezért ráfogott a táska pántjára, de F. Zsolt azt rángatni kezdte és fellökte a sértettet.

Eközben két társa figyeléssel biztosította a bűncselekmény elkövetését. Miután az idős ember a földre esett, a támadó elszaladt. “Segítségére” két társa sietett. Felsegítették a földről, miközben egyikük felvette a férfi táskáját, majd ők is elmenekültek a helyszínről. A táskában a sértett készpénze és személyes iratai voltak. Az idős férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett

A nyomozás során az erzsébetvárosi rendőrök a három férfi közül kettőt beazonosítottak, őket VII. kerületi lakásukban elfogták. Harmadik társukat még keresik a rendőrök.

Megosztás Facebookon