Aktuális

Vasárnap hajnalban ne akarj e-matricát vásárolni

Vasárnap hajnalban ne akarj e-matricát vásárolni, illetve ha nincs autópálya-matricád, akkor kerüld el a sztrádákat, ugyanis karbantartási munkát végeznek, és átmenetileg leáll minden elektronikus rendszer.

Karbantartási munkák miatt szeptember 18-án vasárnap éjjel 1 órától várhatóan hajnali háromnegyed 3-ig minden platformon szünetel az úthasználati matricák értékesítése.

A kiesés érinti mind az e-matricát, mind pedig a HU-GO autópálya-matricát váltani szándékozókat, valamint a személyes értékesítési felületeket, illetve a mobiltelefonos vásárlást is.

A tájékoztatás szerint ebben az időszakban nem lehet majd sem autópálya-matricát, sem HU-GO viszonylati jegyet váltani. Nem lehet továbbá egyenleget feltölteni interneten keresztül, bankkártyával, de személyesen az ügyfélszolgálati irodákban és viszonteladó partnereknél sem lehetséges e-matricát vásárolni. Átmenetileg az SMS, a webes és mobilapplikációs lehetőség is szünetel.

A szolgáltató javasolja, hogy elővételben vásárolja meg mindenki az úthasználati matricákat, vagy ha teheti, kerülje el az autópályákat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top