nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Lezenélte a lagzit, aztán a lopott kocsival kirakatba hajtott

Lezenélte a lagzit, aztán a lopott kocsival kirakatba hajtott

Egy helyi lakodalomban zenélt az a 17 éves fiú, aki a jelek szerint a buli közben nemcsak a zenegépet kezelte, hanem néhány pohárkával a szomját is oltotta. Jobb híján hazafelé menet elkötött egy autót, majd – miért is ne? – egy kirakatba hajtott vele.
NLCafé
f Ajánlom

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a körömi férfit, aki egy esküvőn zenélt, majd igencsak ittas állapotban, jogosítvány nélkül, mindezt pedig tetézve, lopott autóval indult haza. És itt még nincs vége a történetnek, hiszen a lakodalmas zenész fiú még balesetet is okozott.

A mindössze 17 éves fiú szeptember 13-án a hajnali órákban Hernádpetri külterületén egy vadászház elől lopta el az autót, majd a a gépkocsival belezúgott a település egyik boltjának kirakatába.

A rendőrök a férfit kihallgatták, aki beismerte tettét. A nyomozóknak elmondta, egy esküvőn zenélt, ahonnan hazafelé indult, majd – a nem kevés alkohol hatására, amit a lakodalomban elfogyasztott – úgy gondolta, inkább autóval folytatná útját, aztán már csak a balesetre emlékezett. A gépjárműből készpénz is eltűnt, ezt a nem elhanyagolható részletet a tolvaj fiú ugyanakkor egyáltalán nem tudta fölidézni.

Lakodalomban zenélt, ittasan autót lopott, majd kirakatnak ütközött

4 Fotó megtekintése

Kirakatnak ütközött az autótolvaj lakodalmas zenész

Kirakatnak ütközött
Még több +
A balesetre még
Még több +
Az autót a vadászház elől lopta el
Még több +
Aztán jól összetörte
Még több +

A vadásztársaság háza elől lopta el az autót a lakodalomból hazatartó tolvaj

(Police)

Megosztás Facebookon