Aktuális

Budapest jobb hely lett, elítéltek két szatírt

Rekord idő alatt elítélt két budapesti szatírt a Pesti Központi Kerületi Bíróság. Egyikük felfüggesztett, míg a másik letöltendő börtönbüntetést kapott.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, ismét szatírt fogtak a Margitszigeten, aki futó lányokra leselkedett a bokorban. Angyalföldön is egy bokorban bujkált a magamutogató. Mindkettőt állampolgári bejelentés alapján, a helyszínen kapták el a rendőrök, és ma mondott felettük ítéletet a bíróság.

A gyorsított eljárásban a margitszigeti szatír tagadta az eset elkövetését, de rendőrségi jelentés és szemtanúk vallomása ellene szólt. Őt többszörös visszaesőként tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték, és két évre kitiltották a Margitszigetről is. 

Az angyalföldi szatír nem tagadta tettét, bár szerinte az, hogy elbújva sértett szemérmet, nem akkora gond. A bíróság mégis három hónap börtönbüntetést szabott ki a férfira, de annak végrehajtását két évre felfüggesztette. Bónuszként még ötvenezer forint pénzbírságra is ítélte a magamutogatót.

Szeptember a szatírok hava lehet, mert a napokban egy óbudai parkolóban is tetten értek a rendőrök egy magamutogatót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top