Aktuális

Nem fizet dolgozóinak a nógrádi CBA

A CBA regionális központja, a Palóc Nagyker Kft. folyamatos veszteségei tavaly már üzemi szinten is 1,7 milliárd forintot tettek ki.

Az index cikke szerint a Palóc Nagyker több beszállítójának is sok pénzzel tartozik. Hírek szerint a dolgozók már szerződésük szerinti bérüket, esetenként utazási hozzájárulásukat sem kapják meg.

Nem fizet dolgozóinak a nógrádi CBA

Az index.hu megkérdezte a CBA-t az állítólagos bérelmaradásokkal kapcsolatban, ám konkrét válasz eddig nem érkezett, csupán egyeztetésről és egy közeli döntésről tájékoztatták a portált. Ami bizonyos: a munkavállalókat arra kötelezik, hogy a bérelmaradásuk dacára is bejárjanak dolgozni. 

A Palóc Nagyker boltjaiban hetek óta egyre feltűnőbb az áruhiány. A külföldi tulajdonú hipermarketek rendre üzemi veszteséget kimutató kereskedelmi gyakorlata ellen hozott törvény egyébként kimondja, hogy a két éven keresztül veszteséges kereskedelmi cégek ellen felszámolási eljárás kezdeményezhető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top