Aktuális

Országjárásba kezd Sándor Mária, a fekete ruhás nővér

Jövő pénteken, Miskolcon kezdi őszi országjárását Sándor Mária, a fekete ruhás ápolónő és új szervezete, a Magyarországért Mozgalom.

Magyarországért Mozgalom néven alakított új ernyőszervezetet társaival Sándor Mária. A fekete ruhás nővér országjárásba kezd az ősszel – írja a nol.hu.

Fotó: Hernád Géza /NLCafé
Fotó: Hernád Géza /NLCafé

“A lényeg, hogy szeptember 16-án elindulunk, és magunk közé várunk mindenkit, akik nem akarnak gondolkodás nélkül alattvalóként élni ebben az országban, hanem tenni akarnak, segíteni szeretnének, vagy éppen küzdenek igazságtalanságok ellen. Egyelőre járjuk majd az országot, hogy rátaláljunk azokra az emberekre, akik képesek helyi, cselekvő közösségeket építeni” – hangsúlyozta. Mint mondta, lesz weboldaluk, melynek az lesz a funkciója, hogy összekösse az ország különböző részein tevékenykedőket, összehozza a segítségre szorulót a segítővel.

Arra a kérdésre, hogy szerveződhet-e politikai párt a társaságukból, Sándor Mária azt felelte: egy mozgalomból bármi alakulhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top