Aktuális

Videó: Hillary Clinton elájulhatott a szeptember 11-i megemlékezés után

A demokrata elnökjelölt idő előtt távozott a 2001. szeptember 11-i megemlékezésről, az ezután rögzített videó tanúsága szerint Hillary Clinton egy pillanatra az eszméletét is elveszíthette.

A politikus, akiről orvosa azt mondta, tüdőgyulladást állapított meg nála, a kampánystáb első közlése szerint túlságosan felhevült, illetve ki is száradt a megemlékezés során, ezért lett rosszul. Az esetről készült videón az látható, hogy Hillary Clintont hátulról többen támogatják, ő pedig látszólag, mintha elbotlana, mielőtt beültetik az érte érkező autóba.

A Wikileaks Twitter-csatornáján azonban már két olyan változat is van a felvételből, amelyen kinagyítva láthatók bizonyos részletek. Az első videón az látszik, hogy Clinton nadrágjából kiesik valami, ami a feltételezések szerint egy fémből készült tárgy lehet.

A második videón azonban a politikus lábfejéra nagyítanak rá, ezen látható, hogy Clintont segítői úgy húzzák el az autóig, valószínűleg ebben a pillanatban megszédülhetett vagy elveszíthette az eszméletét.

A 68 éves politikus az eset után két órát töltött lánya, Chelsea Clinton lakásában. Innen már a saját lábán, mosolyogva és integetve távozott, és azt mondta az újságíróknak, remekül érzi magát.

További cikkek Hillary Clintonról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top