nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Arra ítélte a bíró az állatkínzó nőt, hogy élje át, amit a kutyájával tett

Arra ítélte a bíró az állatkínzó nőt, hogy élje át, amit a kutyájával tett

Alyssa Morrow egy teljes hétre magára hagyta négylábú barátját. Állatkínzás miatt állt bíróság elé.
NLCafé
f Ajánlom

Cicconetti bíró, ahelyett, hogy egyből börtönbe küldte volna, példás ítéletet hozott Alyssa Morrow ügyében. Az amerikai nőnek állatkínzás miatt kellett felelnie a bíróság előtt: nem sokkal korábban ugyanis egy teljes hétre magára hagyta négylábú kedvencét, Moose-t anélkül, hogy bárkit megkért volna, hogy gondoskodjon kutyájáról, míg visszatért.

A kutya közel egy hetet töltött étlen-szomjan, a saját mocskában és csak azért nem pusztult el, mert az egyik lelkiismeretes szomszéd megsajnálta a vonyító jószágot és állatvédőket hívott a lakáshoz. Miután az állatvédők gondoskodtak az éh- és szomjhalál szélén álló Moose-ról, jelentették az állatkínzást a hatóságoknak, ők hamar elfogták a kutya tulajdonosát.

 

Alyssa Morrow ügye Cicconetti bíróhoz került, aki rendhagyó módon nem kizárólag börtönbüntetéssel sújtott az állatkínzót. Ítélethozatalkor a bíró kötelezte Alyssát, hogy hasonló szenvedésen menjen keresztül, mint amilyet kutyájának okozott. “Azt akarom, hogy ízelítőt kapjon a tettéből, épp ezért arra kötelezem, hogy a város szeméttelepének legbüdösebb, leggusztustalanabb pontján töltsön el nyolc órát.”

Alyssa alig bírta ki a nyolc órát, utána azt mondta, szívesebben ment volna azonnal börtönbe. A bíróság döntésének értelmében a kutyát elkobozták egykori gazdájától, és az állatvédők segítségével új, szerető családot kerestek neki.

Még több cikk állatkínzás témában az NLCafé oldalán: 

 

Megosztás Facebookon