Aktuális

Nyíregyházi gyilkosság: feleségét is terrorizálta a román orvos

Hatalmas falakkal vette körbe fényeslitkei házát, melynek udvarára saját feleségét sem engedte ki, nehogy mások megbámulják a nőt.

Zárkózott, mogorva embernek ismerték Fényeslitkén azt a román orvost, aki a gyanú szerint a múlt héten rátámadt egy nyíregyházi családra. A nőt megölte, férjét életveszélyesen megsebesítette, a Magyarországon dolgozó orvos pedig hazamenekült Romániába, ott is fogták el.

A Blikk azt tudta meg a szomszédaitól, hogy a gyilkosság előtt egy nappal még sürgött-forgott a ház körül, még a ház kéménye is füstölt, ám a gyilkosság reggelére a kocsijának nyoma sem volt  

S. Dan a kilencvenes években költözött be a fényeslitkei házba, ahol feleségével élt hat éven keresztül. Már akkor is féltékeny volt, felesége még az udvarra sem mehetett ki.

“Egyik napról a másikra kezdték el a magas falak felhúzását. Azt mondta, azért csinálja, mert nem szereti, hogy az emberek benéznek az udvarába, amikor elmennek a háza előtt”mondta a lapnak az egyik szomszéd.

Olvasd el a témában született többi cikket is: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top