Aktuális

Az Apple új iPhone 7 telóján Super Mario is lesz

Az Apple eddig egymilliárd iPhone-t adott el. A cég ma este mutatja be új modelljét, az iPhone7-et.

Az iPhone7-es a 6s-hez képest mintegy harmadával lesz gyorsabb. Vízálló, kétkamerás, jack-dugó csatlakozás nélküli készülék lesz az új iPhone 7-es. Küllemre éppen olyan, mint tavaly piacra dobott elődje, az iPhone 6s. Az új iPhone 7 készülék víz és porálló lesz, ami egy átlagos telefon esetében elvárás, ám az iPhone-ok eddig nem erről voltak híresek.

Az Apple új iPhone 7 telóján Super Mario is lesz

Az új iPhone7 főgombja tapintható lesz, visszajelzést ad majd a parancs teljesítését követően, csakúgy, mint az Apple Macbook esetében. A hat részből álló lencse 1,8-as fényerősség mellett még képes lesz fényképezni, tehát sötétben is használható majd. Az, hogy az iPhone 7-es már nem kap hagyományos mini jack-dugót, annyit tesz, hogy zenét csak a készülékhez tervezett speciális csatlakozójú fülessel hallgathatunk rajta.

Az iPhone-okra eddig is közel félmillióféle játék volt telepíthető, ehhez csatlakozik most az iPhone7-re telepíthető, klasszikus Super Mario, ami a Pokemon Góhoz hasonló hisztériát indíthat el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top