nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Hat napot várt a kórház előtt gazdájára ez a kutya

Hat napot várt a kórház előtt gazdájára ez a kutya

Végigvárta a kórház bejárata előtt gazdája hatnapos kezelését egy hűséges kutya Spanyolországban. Az egy hét alatt médiasztárrá vált az országban.
NLCafé
f Ajánlom

Nem mindennapi hűségéről tett tanúbizonyságot egy kutya Spanyolországban, amikor hat napot ült egy kórház bejárata előtt, míg a gazdája az egyik kórteremben lábadozott vakbélműtétje után – írja a The Local. A kutya ücsörgése közben igazi médiasztárrá vált, miután a kórház feltöltött róla egy képet a Facebookra.

A kutya gazdája, a huszonkét éves Sandra Iniesta két hete került kórházba vakbélgyanúval. Amikor a lányt bevitték a kórházba, a kétéves Maya leült a kórház ajtaja elé, és nem volt hajlandó elmozdulni onnan senki kedvéért sem, még Sandra apukája sem tudta elcsalogatni.

A kórház személyzete hamar megkedvelte, és saját Facebook oldalukon közzétették a gazdájára váró, hűséges akita inu fényképét. Mikor Sandra szombaton kijött a kórházból már egy médiasztár kutya várta az ajtóban. A lány a helyi újságnak elmondta, hogy Maya nem csinált semmit másként, mint ahogy Barcelonában szokta: az ajtóban várja, hogy gazdája visszaérjen.

Megosztás Facebookon