Aktuális

Ezen a villamoson mindenki énekel

Hatodik alkalommal indul útjára Budapesten a Dallamos Villamos, ahol két megálló között feltörekvő magyar zenekarok adnak koncertet az utazóközönségnek.

Hat éve még csak a Magyar Dal Napja rendezvény egyik kísérőeleme volt a Dallamos Villamos, ami külföldi inspiráció hatására hozta össze a zenét és a tömegközlekedést. Mára viszont önálló rendezvénnyé nőtte ki magát, és hat órán keresztül rója majd a pályát a 4-es vonalán a Dallamos Villamos.

Az esemény szervezője, a zeneszoveg.hu lapunknak küldött tájékoztatója szerint idén tizenhat minikoncertet hallgathat végig a közönség, a villamosra bárki felszállhat érvényes BKK bérlettel vagy jeggyel. A nosztalgia villamoskocsik szeptember 10-én 15:30-tól 21:30-ig közlekednek majd. Az esemény húzóneve Mr. Busta, aki Awful és Shawn nevű zenésztársaival Real Trill All Stars néven ad koncertet.

Fellép még Kiss Barna a Villon Trióval, Kardos-Horváth János, a Kaukázus zenekar frontembere, valamint a fiatal Wakachuka duó, az Innergarden, Dóka Attila, a Gyík zenekar és a Twin City, de ott lesz a villamoson még testvérével, Mátyással a Carbonfools gitárosa, Fekete István is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top