Aktuális

Olaszországi földrengés: 9 nap után kutyát mentettek ki a romok közül

A halálra vált golden retrievert tűzoltók mentették ki az épületek romjai közül. Romerónak az ijedtségen kívül, úgy tűnik, nincs baja.

9 nappal az olaszországi rengés után, ami 300 ember életet oltotta ki, több ezret pedig földönfutóvá tett, a tűzoltók egy kutyát mentettek ki a romok alól. A Romero névre hallgató golden retrievert egy valamikori épület romjai alól szabadították ki. Hihetetlen, de a rémült állat néhány apróbb karcolást leszámítva, sértetlenül vészelte át a katasztrófát.

 

A tűzoltók először a kutya ugatására lettek figyelmesek, mikor Romero gazdáival visszamentek a házuk romjaihoz néhány ingóságért. A gazdik nem adták fel a reményt, hogy megmenthetik kedvencüket, ezért szólongatni kezdték a kutyát, aki heves csaholással válaszolt. Bár a kiszabadítása után úgy tűnt, Romero teljesen megvadult az átélt élmények hatására, néhány perccel később már lehiggadt, és farokcsóválva köszöntötte gazdáit.

Olaszországi földrengés: 9 nap után kutyát mentettek ki a romok közül

Az, hogy a kutya kilenc napot élt túl a romok alatt, reményt adhat a mentőcsapatoknak, hogy találhatnak még túlélőket.

Olvass még többet az olaszországi földrengésről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top