Aktuális

Újabb részletek a magyar lány megerőszakolásáról

Hamar lezárják a nyomozást a magyar nő megerőszakolói ügyében a német nyomozók, szeptemberben vádat emelhetnek a három feltételezett elkövető ellen.

Mint ahogy arról az NLCafé is beszámolt, a napokban megerőszakoltak egy magyar nőt a németországi Mühlhausenben egy szabadtéri fesztivál után. A bestiális tettel három eritreai származású férfit gyanúsítanak, akiket a német hatóság már őrizetbe is vett. A nyomozást rövidesen lezárják, és már szeptemberben megtörténhet a vádemelés.

A nemi erőszaknak áldozatul esett huszonhat éves nő miskolci származású, egy magyar barátjánál volt látogatóban, aki a városban dolgozott. Az áldozat korábban takarítóként szintén dolgozott Mühlhausenben.

Az elkövetők kettőtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztés büntetést kaphatnak, amennyiben elítélik őket. A büntetésük letöltését Németországban kezdik meg, de minden bizonnyal hazatoloncolják őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top