nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Pofátlan trükkel próbálkozott a balatoni csaló nő

Pofátlan trükkel próbálkozott a balatoni csaló nő

Hatszázezer forintért elintézte volna a térítésmentes közgyógyellátást egy magát háziorvosnak kiadó csaló. Aztán ötvenezer forinttal megelégedett.
NLCafé
f Ajánlom

Még áprilisban egy 76 éves balatonfőkajári nénihez csengetett be egy ismeretlen nő, és az új háziorvosként mutatkozott be.

A csaló rögtön a tárgyra tért: felajánlotta az idős nőnek, hogy hatszázezer forintért elintézi a térítésmentes közgyógyellátást, és még a nála lévő ajándékot is átadja. Miután a néni megmondta, hogy neki nincs szüksége közgyógyellátásra, a csaló nő alkudozni kezdett. Végül megelégedett egy szerényebb, ötvenezer forintos összeggel, amelyet ígérete szerint egy hét múlva a rendelésen visszaad.

Az ismeretlen nő távozása után a néni érdeklődött a polgármesteri hivatalban az orvosváltásról. Ekkor szembesült vele, hogy csalás áldozata lett.

A rendőrök végül augusztus közepére azonosították, és állították elő a gyanúsítottat. A police.hu híre szerint a 41 éves sárkeresztúri H. M. ellen csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt lefolytatott nyomozás lezárult. A Balatonalmádi Rendőrkapitányság az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Megosztás Facebookon