Aktuális

Ez a férfi a nyíregyházi gyilkosság gyanúsítottja

A rendőrség eddigi adatai szerint egy román állampolgárságú férfi követte el a a szerdai nyíregyházi gyilkosságot. Felkutatásához a lakosság segítségét is kérik.

Szó szerint kivégeztek két embert Nyíregyházán. A nagy erőkkel indult rendőrségi nyomozás eddigi adatai alapján a képen látható Dr. Stamatiu Dan 54 éves román állampolgárt gyanúsítják a súlyos bűncselekmény elkövetésével.

A román férfi augusztus 31-én, szerdán délután 3 óra körül a szabolcsi megyeszékhely egyik családi házában fegyverével lelőtte az ott élő házaspárt. A 40 éves nő a helyszínen életét vesztette, 49 éves férjét a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes sérülésekkel kórházba szállították, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta, állapota válságos. A nyomozás eddigi eredménye szerint a román férfi a gyilkosságot követően egy szürke Dacia Loggia típusú autóval ismeretlen helyre menekült. A jármű forgalmi rendszáma MLB-257.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a fotón látható személyről, tartózkodási helyéről tud vagy az emberöléssel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a 42/524-600-as telefonszámot. Névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöldszámon vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok egyikén.

A nyíregyházi gyilkosság gyan
A nyíregyházi gyilkosság gyanúsítottja

(Police)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top