nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Fegyverarzenált találtak a gázoló orvhalásznál

Fegyverarzenált találtak a gázoló orvhalásznál

Előzetes letartóztatásba került az az orvhalász, aki életveszélyes sérülést okozott egy biciklistának, amikor autójával elgázolta, de segíteni nem állt meg.
NLCafé
f Ajánlom

Békésszentandráson történt még augusztusban, hogy egy autós elgázolt egy biciklist, és továbbhajtott, a cserbenhagyott bringás életveszélyes sérüléseket szenvedett. A gyanúsított bizonyára észlelte az ütközést, mert az autó szélvédője pókhálósra tört a felrepülő és becsapódó gyalogos súlya alatt. Megállás nélkül hazahajtott, majd egyből nekiállt az autó javításának.

A rendőrök lakossági bejelentés után fogták el az elkövetőt, akinek autójában elfogásakor 30 kg élő halat találtak a járőrök, békésszentandrási házának átkutatásakor pedig légpuskákat, sportfegyvereket, továbbá egy házilag készített fegyvert és halászhálókat is találtak.

Ez már elég alap volt ahhoz, hogy a negyvenhárom éves cserbenhagyó ellen orvhalászat vétsége miatt is nyomozást indítsanak a rendőrök. Mivel félő volt, hogy szabadlábon hagyása mellett befolyásolná a két nyomozás tanúit, illetve fennáll a bűnismétlés veszélye, ezért  30 napra előzetesbe rakták a gyanúsítottat.

Forrás: ugyeszseg.hu

Megosztás Facebookon