nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Részegen visszament a boltba a soproni bugyitolvaj

Részegen visszament a boltba a soproni bugyitolvaj

Éjszaka, egy bukóra nyitva hagyott ablakon át surrant be a tolvaj egy soproni fehérneműboltba, másnap aztán visszament megnézni a helyszínelést, azonnal elkapták.
NLCafé
f Ajánlom

Árukészlet a földön, kiürített pénztartó – nem ez az a látvány, amiről egy tulajdonos álmodik, amikor reggel kinyitja a boltját. Marton Jánosné azonnal hívta a férjét és a rendőrséget, vigyázva, hogy nehogy tönkretegye a nyomokat.

A Kisalföld cikke szerint a tolvaj a szellőzés miatt bukóra állított ablakszárnyon keresztül nyúlt be, kinyitotta a másik ablakszárnyat, így jutott be nagy nehezen az üzletbe. Átkutatta a helyiséget, magához vette az összes váltópénzt, s magával vitt különböző női fehérneműket, mintegy huszonötezer forint értékben.

Megjelentek a rendőrök, nekiálltak helyszínelni, amikor megérkezett egy nő a soproni üzlet környékére és megállt a pinceablaknál. Zavart viselkedése gyanús lett a nyomozóknak, akik egyből magukkal vitték a kapitányságra, ahol a nő – miután kijózanodott ittasságából – beismerő vallomást tett.

Megosztás Facebookon