nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
30 kiló élő halat és fegyvert is találtak a csabai cserbenhagyónál – videó

30 kiló élő halat és fegyvert is találtak a csabai cserbenhagyónál – videó

Elütött egy kerékpárost, segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, majd az elfogása után kiderült, hogy orvvadász és orvhalász.
NLCafé
f Ajánlom

Közúti baleset okozásával, segítségnyújtás elmulasztásával és más bűncselekményekkel gyanúsítják a rendőrök azt a férfit, aki még augusztus 12-én ütött el egy kerékpárost Békéscsabán. Az autós megállás és segítségnyújtás nélkül hajtott tovább, a biciklist életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentők.

A rendőrök keresni kezdték a cserbenhagyó autóst, a nyomozást a rendőrség felhívására érkező lakossági bejelentések is segítették.

Végül augusztus 24-én fogták el a gyanúsítottat, aki a kocsiján a baleset óta több sérült alkatrészt kicseréltetett. Elfogásakor az autójában mintegy 30 kilogramm élő halat, a lakásán pedig légpuskákat, sportfegyvereket, egy házilag készített fegyvert és hálókat találtak. A férfi a gyanú szerint engedély nélkül halászott és vadászott. A több bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 43 éves T. J.-t a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.  

Megosztás Facebookon