nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Kivonulhat a Tesco Magyarországról – frissítve

Kivonulhat a Tesco Magyarországról – frissítve

Úgy tudni, már itt egy nemzetközi munkacsoport, amelyik előkészíti a Tesco eladását, a cég pedig kivonulna Magyarországról.
NLCafé
f Ajánlom

Átalakítják a magyar Tesco központját, ami a cég eladásához vezető első lépcső lehet. A Magyar Idők szerint az áruházlánc budaörsi központjában feladatkörök szűnnek meg, és leépítik az operatív irányításban részt vevők állományát. A cél az, hogy egy éven belül teljes egészében megszűnjön az áruházlánc magyarországi irányító központja – írja a lap.

A Magyar Idők forrása szerint a budaörsi irányító központ felszámolása a legalapvetőbb lépések egyike a kereskedelmi hálózat felszámolásához.

Az Index szerint régóta lehet hallani olyan pletykákat, hogy a cég állítólag nemcsak a magyar, de az egész kelet-európai hálózatát eladná, ha jelentkezne rá vevő. 

Frissítés:

A Tesco továbbra is elkötelezett a magyar piac mellett – közölte a cég pénteken. A Tesco nem tervezi a budaörsi központ bezárását – közölte a Tesco a Budapest Business Journallal. A csoport átalakítását célzó vizsgálatok lezárultak, továbbra is elkötelezettek a közép-európai, így a magyar működésük további fejlesztése mellett.

Megosztás Facebookon