Aktuális

Saját bankkártyáját hagyta a helyszínen a betörő

Nem volt nehéz dolguk a rendőröknek, miután egy várpalotai betörésnél találtak egy bankkártyát, ami nem a tulajdonosé volt.

Meglepődött az a várpalotai háztulajdonos, aki július 23-án felfedezte, hogy hétvégi házába betörtek. Aztán még jobban meglepődött, amikor kiderült, hogy a tolvajok egy bankkártyát is otthagytak a tetthelyen.

A rendőröknek így nem volt nehéz felderíteni az ügyet, gyorsan előállították a 20 éves várpalotai illetékességű B. Zs-t és a 22 éves várpalotai F. A-t.

A két férfi beismerte, hogy ők jártak a hétvégi házban, ők rongálták meg az ajtót és a berendezéseket. Indokot is mondtak: ugyanis a késő esti órákban megszomjaztak, és sétájuk során tévedtek a hétvégi házhoz, ahol alkohol után kutattak. Mindkét férfi megbánta tettét, és arról nyilatkoztak, hogy hajlandók a sértettnek okozott mintegy százezer forintos anyagi kárt megtéríteni – olvasható a police.hu-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top