Aktuális

Metszőollóval próbálta kiszedni áldozatából, kivel csalja a felesége

Egy hevesi férfi különböző kínzások árán akarta kiszedni több emberből is, vajon kivel csalhatja őt a felesége. Előkerült egy horgászbottartó vas is.

Még tavaly augusztusban kezdődtek a rémségek, amikor egy negyvenéves hevesi férfi kocsijába kényszerítette egy ismerősét, akit megvert, hogy kivallassa, mit tud a feleségéről. A sértett végül kínjában megnevezett valakit, aki tudhat a kérdéses viszonyokról.

A Heol.hu-nak nyilatkozó Heves megyei főügyész, Szalóki Zoltán elmondta, hogy a vádlott ezt követően – a sértettet továbbra is fogva tartva a kocsiban – az utóbb megnevezett férfi keresésére indult. Miután meglátta az utcán, erőszakkal betuszkolta a hátsó ülésre, vele a város határába hajtott, és ott őt is faggatni kezdte.

Mikor az újabb sértett azt állította, hogy nem is ismeri az asszonyt, a féltékeny férj többször ököllel arcon és fejen ütötte, de így sem tudta kiszedni belőle a remélt információkat. Ekkor a csomagtartóból elővett egy metszőollót, és azzal folytatta a vallatást úgy, hogy a sértett bal kisujját a nyitott élek közé helyezve közölte, hogy ha nem mondja meg, kivel volt a neje, levágja az ujjait. Mivel a férfi továbbra sem tudott válaszolni, a vádlott egy horgászbot-tartó vasat vett elő az autóból, és azzal kezdte a sértett oldalát szurkálni.

Végül a két áldozat meg tudott szökni a betegesen féltékeny férfitól, akit a Hevesi Járási Ügyészség a sértettek sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntettével és ezzel halmazatban súlyos testi sértés bűntettével vádol.

A férfi jelenleg házi őrizetben van, az ügyészség letöltendő börtönt kér rá. 

Olvass többet a féltékenységről az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top