Aktuális

Hurokkal gyilkolta a kutyákat

Gyilkosságba forduló állatkínzásért állítottak elő egy álmosdi férfit a rendőrök. A vád szerint két kutyával is végzett.

Hurokkal csapdázott be két kóbor kutyát egy álmosdi férfi. A csapdába esett állatokat fejbe vágta és kertjében elásta. A rendőrség állatkínzás megalapozott gyanúja miatt nyomoz, a férfi szabad lábon védekezhet.

Hurokkal megfogta és megölte a kutyát

Állampolgári bejelentés alapján mentek ki a hajdúhadházi rendőrök még 2016. július 19-én este nyolckor Gy. J. 28 éves álmosdi férfi házához. A bejelentő még hallotta egy eb ugatását, ami hirtelen abbamaradt.

A rendőrök hurkot találtak Gy. J. kerítésénél, és megállapították, hogy abba egy kutya beleakadt, a vergődő állatot a férfi agyonütötte, majd a tetemet elásta a kertjében. Alapos a gyanú arra is, hogy egy nappal korábban egy másik kutya is hasonlóan szörnyű sorsra jutott Gy. J. telkén.

A járőrök a férfit elfogták és a Vámospércsi Rendőrőrsre előállították, és ő a nyomozóknak elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Forrás: police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top