Aktuális

Zsuzsa családja nem jut kártérítéshez az egyiptomi hőlégballon-baleset után

Húzza az időt az az egyiptomi cég, amelyik a halálos hőlégballontúrát szervezte Luxor felett. Zsuzsa anyja szerint kilencmillió forint járna.

2013. februárjába Luxor felett robbant fel egy hőlégballon, 19 utasa azonnal szörnyethalt. Az áldozatok között volt egy Londonban élő magyar képzőművész, Gyetvai Zsuzsa is, akinek anyja próbál a kártérítéshez jutni, egyelőre eredménytelenül.

A Borsnak nyilatkozó Gyetvai Nándorné nemrég ügyvédet fogadott, aki rossz hírekkel szolgált. Kiderült, hogy a Zsuzsát és párját utaztató utazási iroda programjai között nem szerepelt a hőlégballonos repülés, így nekik a baleset-biztosításról sem kellett gondoskodniuk. Egy kis egyiptomi cég szervezte a hőlégballonozást, ők azonban teljesen elérhetetlennek bizonyulnak.

Az anya úgy érzi, az egyiptomi cégnél csak az időt húzzák, mivel állítólag létezik egy elévülési idő, amely után már nem kell kifizetni a baleset-biztosítást.

Kilencmillió forintnak megfelelő összeg járna biztosításként, ám valószínűleg sosem fogjuk megkapni ezt a pénzt – bánkódott a Borsnak Zsuzsa néni, aki szerint a lánya előre megérezhette a halálát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top