nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Zsuzsa családja nem jut kártérítéshez az egyiptomi hőlégballon-baleset után

Zsuzsa családja nem jut kártérítéshez az egyiptomi hőlégballon-baleset után

Húzza az időt az az egyiptomi cég, amelyik a halálos hőlégballontúrát szervezte Luxor felett. Zsuzsa anyja szerint kilencmillió forint járna.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

2013. februárjába Luxor felett robbant fel egy hőlégballon, 19 utasa azonnal szörnyethalt. Az áldozatok között volt egy Londonban élő magyar képzőművész, Gyetvai Zsuzsa is, akinek anyja próbál a kártérítéshez jutni, egyelőre eredménytelenül.

A Borsnak nyilatkozó Gyetvai Nándorné nemrég ügyvédet fogadott, aki rossz hírekkel szolgált. Kiderült, hogy a Zsuzsát és párját utaztató utazási iroda programjai között nem szerepelt a hőlégballonos repülés, így nekik a baleset-biztosításról sem kellett gondoskodniuk. Egy kis egyiptomi cég szervezte a hőlégballonozást, ők azonban teljesen elérhetetlennek bizonyulnak.

Az anya úgy érzi, az egyiptomi cégnél csak az időt húzzák, mivel állítólag létezik egy elévülési idő, amely után már nem kell kifizetni a baleset-biztosítást.

Kilencmillió forintnak megfelelő összeg járna biztosításként, ám valószínűleg sosem fogjuk megkapni ezt a pénzt – bánkódott a Borsnak Zsuzsa néni, aki szerint a lánya előre megérezhette a halálát.

Megosztás Facebookon