Aktuális

Táncoslányokról nyalhatták a tejszínhabot a református kisdiákok

Egy budapesti kézilabdatorna után "ajándékozta" meg az egyik szülő a református csapatot néhány lánnyal. Az öltözőben ünnepelték a bronzérmet.

Megdöbbentő esetről ír a 444.hu, annak kapcsán, hogy egy 13-14 éves fiúknak rendezett budapesti kézilabdatorna után a Vasas Fáy utcai csarnokának öltözőjében tejszínhabot nyalhattak a játékosok néhány táncoslány testéről.

Az Endrődi Sándor Református Általános Iskola és Kézilabda Utánpótlásközpont egyik diákjának apja gondolta úgy, hogy meglepi a játékosokat néhány lánnyal.

A 444-hez most a nyomozati anyagok jutottak el, eszerint a rendőrség nem tartja hibásnak a fiúk felügyeletével megbízott edzőt, mert “A táncoslányokat az öltözőbe nem az edző szervezte, illetve arról nem volt tudomása, hogy milyen táncról van szó, a táncos mulatságot a szó nyelvtani jelentésében értelmezte, a rendezvényen nem volt jelen”.

Úgy tudni, az öltözői tejszínhabpartinak annyi következménye lett, hogy az ügyben a rendőrséghez forduló, az intézményfenntartó lelkészt lemondatták a posztjáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top