nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Videón a miskolctapolcai kísértethotel

Videón a miskolctapolcai kísértethotel

Még mindig vevőre vár az egykor modernnek számító miskolctapolcai Juno Hotel. A 2000 évek eleje óta üresen álló szállodát a vandálok eddig elkerülték.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az egykor szebb napokat látott, 1974-ben épült miskolctapolcai Juno Hotel jelenleg új tulajdonosára vár. A 2001-ben bezárt szálloda a régiót sújtó gazdasági visszaesés miatt kényszerült bezárni. Azóta szerencsére nem látogatta senki, nem lopták és verték szét, mint sok hasonló üresen álló hotelt.

Videón a miskolctapolcai kísértethotel

Az Urbex Hungary csapata bejutott az épületbe és elképesztő videót és fényképeket készítettek. A videón a szerkezetileg tökéletesnek tűnő épület halljából indulunk, majd rádiós szoba és egy fogyóeszköz-raktárt láthatunk, ahol hegyekben állnak a régi HungarHotels logós tányérok és bögrék.

A szobákban rendetlenség, de nem nagyobb, mint egy tizenhét éves kamaszéban. A fölsőbb szinteken már látszódnak az amortizáció nyomai, a bezárás utáni szereléseket valószínűleg nem a legnagyobb körültekintéssel végezték. Az épület tetejéről a kilátás pazar.

A videó készítése óta az épület átesett egy állagmegóváson és teljesen lezárták.

A minap.hu idén áprilisban a szálló volt éttermi igazgatójával, Varga Istvánnal járta be az elhagyatott helyet, aki feleleveníti, milyen is volt itt az élet, amikor pezsgett.

Megosztás Facebookon