nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Eszméletlenre itta magát egy 16 éves fesztiválozó fiú

Eszméletlenre itta magát egy 16 éves fesztiválozó fiú

A csongrádi Kőrös-toroki fesztiválon lett rosszul, majd veszítette el az eszméletét a 16 éves fiú a mértéktelen mennyiségben fogyasztott alkohol miatt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Csütörtökön éjjel, nem sokkal 11 óra után a mentőknek kellett ellátniuk azt a 16 éves fiút, aki mértéket nem tartva eszméletlenre itta magát a Körös-toroki üdülőterületen rendezett fesztiválon.

Önmagában az is furcsa, hogyan juthatott alkoholhoz a 18 éven aluli fiatal. A Csongrádi Hírek úgy tudja, a fiú barátaival érkezett a fesztiválra, az alkoholt az üdülőterületen kívül szerezték a tinik. A mulatozás során a 16 éves fiú rosszul lett, majd eszméletét vesztette.

A rendezvény biztonsági szolgálatának köszönhetően a mentők időben érkeztek a segítségére, stabilizálták állapotát, majd a szentesi kórházba szállították.

A Kőrös-toroki fesztiválon nemcsak a tizenévesekkel akadt probléma, a biztonsági szolgálat néhány munkatársa is igencsak túllőtt a hatáskörén csütörtökön este. A központi parkolónál két férfi olyan minősíthetetlen hangot engedett meg magának a vendégekkel, hogy a szolgálat vezetője az első panaszokat követően azonnal leváltotta, és hazaküldte őket.

Megosztás Facebookon