Aktuális

Itt a videó a rettegett putnoki maffia elfogásáról

Sorra fektették a földre a rendőrök a putnoki "rettenthetetlen hadsereget". Videón az összes maffiatag megbilincselése.

Gyakorlatilag maffiaként működött, szervezetten védelmi pénzt szedett, és másokat vásárlásra kényszerített, zsarolt egy család Putnokon és Sátán. A rendőrség most bemutatta a videót, amelyen a magát “rettenthetetlen hadseregnek” nevező család tagjait elfogják.

Rengeteg bűncselekmény száradhat a lelkükön, egy sátai nő házát úgy sikerült elvenniük, hogy a terheltek meggyőzték az egyedülálló asszonyt, jobb lenne neki, ha hozzájuk költözne. Eleinte jól bántak vele, majd fokozatosan elvették mindenét, végül rabszolga sorba taszítottákírja a Boon.hu.

Máskor egy a gyanúsítottak által elkövetett garázdaság miatt kiszabott pénzbírságot az ügy sértettjének kellett kifizetnie, mivel a család tagjai életveszélyesen megfenyegették, ha nem teszi, akkor újra és újra bajba kerül.

A család tagjai a bűncselekmények elkövetése során kifejezetten törekedtek arra, hogy áldozataikat emberi méltóságukban megsértsék, megalázzák. Elhitették környezetükkel, hogy velük nem lehet szembeszállni.

Végül a tanúvédelmi program segítségével sikerült az áldozatokat rábírni, hogy beszéljenek, így most a család tagjai 58 rendbeli bűncselekménnyel – rablás, zsarolás, személyi szabadság megsértése, szexuális kényszerítés, csalás, okirattal visszaélés – gyanúsítják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top