nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Telefonhívásra érkezik Szentesen a vécés néni

Telefonhívásra érkezik Szentesen a vécés néni

Szentesen igencsak bajba kerül, akinek nagyon kell, és nagyon szeretné a belvárosi nyilvános illemhelyet használni. A vécés nénit ugyanis telefon fel kell hívni, hogy kinyissa az ajtót. És időbe telik, mire megérkezik.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nem egyszerű bejutni az egyetlen akadálymentes vécébe Szentes belvárosában. Hogy az ember könnyítsen sürgős dolgán, előbb telefonon oda kell hívni a kezelőt.

A nyilvános vécével önmagában semmi probléma sincs, sőt akadálymentesítéssel, pelenkázóval felszerelt, tiszta helyiség. Csakhogy meglehetősen dilemmás a vécé használata. Ha pedig valaki otthon felejti a mobilját, végképp kilátástalan helyzetbe kerülhet. Ugyanis a vécét reggel 8 és délután 4 óra között csak úgy lehet használni, hogy előbb megcsörgetjük a kifüggesztett telefonszámot,  ugyanis alapból zárva van. És addig kell várni, na meg szorítani, míg megérkezik a vécés néni a kulccsal.

A Délmagyar munkatársai kipróbálták a szentesi vécé használatát. A felhívott telefonszám valójában nem túl messze, a Kossuth téren, a város egy másik nyilvános vécéjében csörög. Az ott dolgozó hölgy fölveszi, majd átsiet a kulccsal. A távolság mindössze néhány száz méter, még az ajtóból is oda látni, mindössze néhány percbe telik, mire a vécés néni átér. Mégis léteznek olyan helyzetek, amikor ez a kis idő is örökkévalóságnak tűnhet.

A nyilvános vécéket Szentesen a városellátó üzemelteti. Ugyanakkor arra már nincs pénz, hogy itt is folyamatosan dolgozzon valaki. Ezért állt elő ez a faramuci helyzet.

Szóval, ha Szentesen jártok, ne az utolsó pillanatban induljatok el a nyilvános vécéhez, és mindenképpen legyen nálatok mobiltelefon.

Megosztás Facebookon