nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Kamerába mosolygó tolvajokat keres a rendőrség – fotó

Kamerába mosolygó tolvajokat keres a rendőrség – fotó

Két nő táskát lopott Szegeden egy parkoló autóból, a bankkártyával pénzt vettek fel, miközben belemosolyogtak a kamerába.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Még áprilisban lopott el egy táskát a képen látható két nő egy parkoló autóból. A táskában készpénz és iratok mellett bankkártyát is találtak, amivel nagyon okosan nem Szegeden, hanem Balástyán és Kiskunfélegyházán vettek fel pénzt bankjegy-automatákból.

Kamerába mosolygó tolvajokat keres a rendőrség - fotó

A két fehérgalléros bűnöző elfeledkezhetett az ATM kamerájáról, ami mindkettőjükről viszonylag használható képet rögzített. A fotósorozatért kattints ide.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható nőket felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16–22.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számát, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Forrás: police.hu

Megosztás Facebookon