Aktuális

Ketten erőszakoltak egy eszméletlen lányt

A bíróságnak nem volt nehéz dolga, mert az "okos" fiúk filmre vették az egészet.

Az áldozat egy 18 éves lány volt, aki eszméletlen állapotban élte meg az aktust, és csak a felvételről tudta meg, mi történt vele. A 19 éves Jamie Leppard erőszakos közösülésért nyolc évet, a 18 éves Tommy Conway két évet és nyolc hónapot kapott.

A két tettes és egy barátjuk tavaly márciusban ismerkedtek meg a 18 éves áldozattal és egy barátnőjével egy születésnapi buliban. A későbbi áldozat rengeteget ivott, majd éjfél körül minannyian elmentek Leppard otthonába, ahol folytatták a bulit. Később Leppard felkísérte a lányokat a szobájába, ahol az áldozat teljesen kidőlt. Ekkor történt meg az erőszak, amit az elkövetők filmre is vettek, közben hangosan röhögtek az eszméletlen lányon, és becsmérlő szavakkal illették.

A tárgyaláson a bírónő kiemelte, hogy Leppard pontosan tudta, mit tesz, hiszen a felvételen még mondja is, hogy amit most csinálnak, az kimeríti a nemi erőszak fogalmát, ezenkívül semmilyen bűntudatot sem tanúsított. Majd a fiatalkorúak börtönében tanúsíthat, ideje lesz rá.

Ketten megerőszakoltak egy eszméletlen lányt

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top