Aktuális

Üzent Zsófi családjának a gödöllői autórabló

Sz. Lajos bocsánatért könyörög és állítja, hogy nem akarattal tette, amit tett. Úgy tudni, rengeteg gyógyszert vett be a bűncselekmény estéjén.

A rácsok mögött szembesült szörnyű tettével Sz. Lajos, aki a gyanú szerint múlt héten megpróbálta elrabolni a Turay Ida Színház fiatal munkatársának, Zsófinak a kocsiját. A lány meg akarta akadályozni a lopást, és belekapaszkodott az autóba, amivel Sz. egy árokba hajtott. A kocsi maga alá temette Zsófit, aki a helyszínen meghalt.

A gyanúsított férfi most üzent az áldozat családjának. “Rettentően bánt, ami történt, de bízom benne, hogy talán egyszer még megbocsátást nyerek. Én nem akartam elvenni egy fiatal lány életét, csak nagyon rosszul alakultak az események abban a pár percben”olvasható a Blikkben.

A bulvárlap azt is tudni véli, hogy a férfi ötven nyugtatót vett be a rablás előtt, amire még ráivott néhány pohár sört és bort.

Sz. Lajos ügyvédje szerint védence nem ölési szándékkal ment a helyszínre, így változhat a jelenlegi gyanúsítás: a nyereségvágyból elkövetett emberölés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top