Aktuális

Késsel követelt cigarettát a pesti tinilány

Egy óra alatt öt embert támadott meg késsel egy 17 éves lány a Józsefvárosban.

Idén február 23-án egy 17 éves lány a VIII. kerületi Mikszáth Kálmán téren szólított meg két fiatal nőt, akiktől cigarettát és pénzt kért, ám ők nem adtak neki. Erre a tini előkapott egy kést, és azt az egyikük mellkasa felé tartotta, majd úgy követelte tovább a cigit, mire a nő megijedt, elővette a cigarettáját és a lánynak adta. Ő azonban ennyivel nem érte be, kivette a nő táskájából a pénztárcáját és abból eltulajdonított még 1000 forintot.

A két nő ezután távolabb ment, a tinilány azonban tovább figyelte őket, majd utánuk szaladt. Egyiküket – akit előzőleg már kirabolt – a Lőrinc pap téri templomnál érte utol, ahol végül a táskáját is elvette.

A fiatal lány ezek után felbátorodhatott, ugyanis az ezt követő egy órában további négy embert próbált késsel kirabolni, ez azonban nem jött neki össze, a sértettek ugyanis minden esetben elmenekültek előle.

A tinilány jelenleg előzetesben van, az ügyészség fiatalkorúak börtönében végrehajtandó szabadságvesztést indítványozott vele szemben.

(ugyeszseg.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top