Aktuális

Egy napig kínozta élettársát egy rimóci férfi

Már délelőtt úgy megrúgta a nőt, hogy mentőt kellett hívni, de a féltékeny férfi később sem állt le. Most előzetes letartóztatásba került.

Július 23-án délelőtt kezdte bántalmazni élettársát egy rimóci férfi. Először hátba rúgta a nőt, aki ettől elesett, mentőt kellett hozzá hívni.

A férfi is vele tartott a kórházba, ahol felelősségre vonta a nőt, követelve, hogy mondja el, kivel csalja meg, majd egy otthonából magával vitt késsel többször lábon szúrta magát.

Miután ellátták a nőt, hazaengedték, ahol a férfi folytatta a féltékenységből történő felelősségre vonást, és a kora délutáni órákban a dohányboltba tartó élettársát az alkarjánál megragadva közös otthonuk irányába vonszolta. A sértett próbált a fogásból szabadulni, de a 29 éves férfi a testi erőfölényét kihasználva ezt megakadályozta, s az utcáról a házuk szobájába húzta, ahol a földre lökte, a fejét, illetve a hátát több alkalommal megrúgta, és azt kiabálta neki, hogy meg fogja ölni.

Ezt követően leült, a sértett ezt kihasználva a szobából kimenekült, azonban a férfi az udvaron utolérte és a hajánál fogva visszarángatta a szobába, ahol ismételten a földre lökte és megrugdosta, majd amikor a nő újból menekülni próbált, a fejét beleverte egy szekrényajtóba. A dulakodás során a férfi fájlalni kezdte a korábban megszúrt lábát, melyet kihasználva a sértett végül el tudott menekülni.

A nő az őt ért bántalmazás következtében súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket is szenvedett. A Balassagyarmati Járásbíróság nyomozási bírája a gyanúsított előzetes letartóztatását az ügyészi indítványnak helyt adva – a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés, valamint a bizonyítási eljárás megnehezítésének vagy meghiúsításának veszélyére tekintettel – egy hónap időtartamra elrendelte – áll az ügyészség közleményében.

Ha érdekel, miért marad valaki egy bántalmazó kapcsolatban, olvasd el ezt a cikkünket

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top